http://turidsnaturprodukter.mamutweb.com/

Miljøvennlig vask uten vaskepulver og skyllemiddel

Den klimasmarte vaskeball gjør klærene rene uten vaskemiddel og du sparer både miljø og penger.

Varer i minst 1100 vask!

Du sparer penger!

Et helt naturlig produkt!

Helt fri for kjemikalier!

Perfekt for allergikere!

Klærene blir myke, slik vi er vandt med fra tørketrommelen.

KLÆRENE BLIR RENE UTEN VASKEMIDDEL!

Hvordan kan det fungere???

Magic Ball er en patentert løsning for å minske utslipp av vaskemiddel i vår natur. Magic Ball er vitenskaplig konstruert og utformet. Den består av en rund beholder som i sin tur inneholder en mengde keramiske perler med fire ulike egenskaper.

1. WELLOSPERLER.

Disse perlene gir ifra seg en langbølge infrarød varmestrålning (IR) * som aktiverer vannet med varme og ioner, som gjør at urenheter lettere kan frigjøres fra tekstilene. Wellosperlene påvirker vannets sammensetting gjennom å "bryte opp" vannet i mindre og hurtigere molekyler som trenger igjennom tekstilene og øker vannets vaskekraft.  * = Langbølge, infrarød varmestrålning (IR) * finnes naturlig i sollys.

2. ANTIBIOTISKE PERLER

Disse perlene har sterke anti-bakterielle egenskaper.

3. ALKALISKE PERLER

Disse perlene har syrenøytraliserende egenskaper og gjør vannet alkaliskt, som gjør at oljeaktige urenheter lettere kan oppløses fra tekstilene.

4. KLORPERLER

Disse perlene reduserer/eliminerer eventuelt klor som finnes i vannet, og som gjør at vaskekraften økes ytterligere.

 

Faktarute

I Norge er det i dag ca 600.000 familier med barn. * Barnefamilier bruker å vaske tøy minst en gang pr. dag. Det blir 4,2 millioner tøyvask i uken. Hver vask inneholder ca. 100 ml vaskemiddel. Dette resulterer i ca. 420.000 liter vaskemiddel som slippes ut i vår natur hver uke! Eller 1,7 millioner liter vaskemiddel hver måned!

*Kilde: Statistisk sentralbyråd