http://turidsnaturprodukter.mamutweb.com/

Dagkrem for deg med tørr hud

Gjenoppbyggende pleie

Tørr hud føles konstant stram og ubehagelig.

Huden er gjerne ru, og har tørrhetslinjer. Har du meget tørr hud kan du merke at den flasser og er til tider rød og irritert. Huden din mangler fuktighet og naturlige fettstoffer. Mangel på fettstoffer gjør at huden ikke er i stand til å binde fuktighet. Dermed mister den smidigheten.

"Fettstoffer kalles også (lipider) noe vi ikke bruker i våre tekster, da ikke så mange egentlig vet hva det betyr. Vi er opptatt av at du som kjøper kremer og andre produkter fra oss skal vite hva som er i kremen. Uten å måtte ha spesial ordbok for å tyde innholdsforteinelsene. "

Vi tilbyr flere dagkremer til tørr hud. Ikke alle er kommet inn i vår butikk enda, men de kommer nok. Det er også forskjeller på tørr hud. Noen har "vanlig" tørr hud og andre sliter med ekstrem tørr hud. Vi har kunne hjelpe mange som har slitt med sin hud i mange år, og noen har brukt mange penger på dyre kremer som ikke har vært til hjelp for sin hud.

Nattkrem er viktig å bruke for deg med tørr hud. Om du så bruker din dagkrem også til nattkrem, når det er tomt for nattkrem. Nattkremen gir huden din ekstra og viktig næring og fuktighet.

Generelt om tørr hud.

Tørr hud har små porer, virker stram og kan ofte virke og se livløs ut. Den er fett og fuktfattig, den skinner ikke og er matt. Noen kan også oppleve at de flasser noe. Tørr hud er disponert for rynker, derav er det viktig å tilføre tør hud mye fuktighet for å forebygge mot rynker og eksemer. Mange med tørr hud har lett for å få eksemlignende problemer i huden. De idieelle produkter tilfører tørr hud fuktighet som bindes i huden over lengre tid.

DAGLIG PLEIE AV TØR HUD

Har du tørr hud, da anbefales følgende produkter

- Rensemousse til normal - tørr hud

- Skintonic til normal - tørr hud

- Dag: Fuktighetskrem for tørr hud

- Natt: Regenerende krem til normal - tørr hud også øyekrem er her anbefalt bruk den også rundt leppende, da det her kan danne seg linjer i huden om ikke fuktighet blir tilført.

- Spesialpleie: Oppstrammende fuktighetsmaske til normal og tørr hud, 1 - 2 ganger i uken.

En rimelig fuktighetsmaske som du kan starte med allerede i dag. Du kjøper en naturell youghurt og smørrer deg inn. vasker deg etter ca 15min og du vil merke en posetiv forandring. Det er fordi youghurt har den rette surhetsgraden vi har behov for på vår hud. Etter denne behandlingen smørrer du deg med dagkrem og du vil føle deg frisk og ny.

Vi har ikke alle produktene i vår nettbutikk enda, men vi har de i produksjon. Grunnen til at noen av produktene enda ikke har kommet i butikken på nett er at arbeidsmengden her hos oss har økt, og vi ikke har funnet tid til å legge ut alle produkter. De vil nok komme, men ønsker du produkter du ikke finner på nettsiden så send oss en mail og vi vil hjelpe deg.