http://turidsnaturprodukter.mamutweb.com/
 

Jeg startet opp i 1998 med å lage for videre salg. Med mange fornøyde kunder som stadig er innom for nye produkter var veien til å lage en Hjemmeside selvskreven. Produktene blir laget i et egent kjøkken. Jeg ønsker å gi deg et naturlig alternativ til den industrialiserte kosmetikkproduksjonen, som kan være til skade for vår kropp og vårt miljø. 

I dag er det viktig for forbruker at varene er kortreiste, og det kan vi si om våre produkter. Du klikker deg inn på nettbutikken bestiller dine varer og når vi har mottat den, da starter produksjonen av dine produkter som igjen leveres til posten mens varene ennå er varme.

Bor du i Bergen da kan du bestille dine varer og skrive at du ønsker å hente dem selv i vårt utsalg.

Det brukes kun det beste av det beste når jeg fremstiller produktene . Det er grunnleggende med høy kvalitet på råvarene for å oppnå perfekte ferdige produkter. Der det er mulig å kjøpe økologiske råvarer gjør vi det. Jeg handler råvarene fra Sunvita som holder avstand for testing på dyr, som igjen er viktig for meg .

Alle produktene er prøvd ut av meg selv og på venner og familie. Eksemer har forsvunnet, tørre sprukne heler har blitt som ny, kløende hodebunn er kløfri, og mye annet. Har du et ønske om å prøve nye produkter som vi lager kan du sende oss en mail om ditt ønske. Dette er et tilbud vi gir til våre kunder. Dvs. Du har handlet hos oss og betalt. Ved å få prøve våre produkter gratis, da vil vi ønske en tilbakemelding til oss. 
    

 

Da vi er opptatt av å ta vare på naturen, har vi også det for øyet å igjenbruke det som kan det. I den forbinnelse kan noen oppdage at de får varene i (brukte) kasser/esker. Dette kan være esker som vi utganskpunktet har pakket til en kunde som senere bestilte mer og trengte større kasse/eske. Vi håper på forståelse på dette. Men de fleste forsendelsene går med nye esker da det hører til sjeldenheten at vi har igjenbruks kasser/esker. Det du kan se det på at kassen/esken er brukt er at vi har tatt av tape og evntuelt navnelapper og da følger noenganger litt papp med i tapen.